PS Store har fået en Patch

41667-Screenshot_7

 

Efter PlayStation storen er blevet “Re-Launched” og blevet en “app” frem for blot en genvejs ikon, så har sony haft en masse negetive kommentare på netop dette område. Men nu er en del ting blev patchet, så som hastigheden og andre ting og sager som endnu ikke er helt klarlagt. Store Patchen fylder 26 MB og kan virkesløv første gang man starte storen op efter man har patchede den. Men som udgangspunkt har den gjort søgninger og scrolling  ens egen download liste lidt nemmere. Det er muligvis også et skridt på vej til deres remote download, der også skulle komme hvis man brugte webbrowser udgaven af storen.

Her vil man i fremtiden kunne sidde og købe i browseren og din PS3 vil selvstarte op og downloade den titel man køber, frem for man stadig skal gøre det manuelt. Men præcis hvornår denne funktioon bliver implenteret er endnu uklart.

Patchen skal installeres før man kan tilgå storen.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.