PlayStation Store opdatering 16/1

PS-Store-update_Featured

Så er det onsdag og dermed er det nok engang kommet nyt indhold på PlayStation Store, men lad det være sagt med det samme, det er en tynd omgang i denne uge.

DmC: Devil May Cry

Spillet kaster lys over Dantes unge år, men foregår i nutiden. Spillet er fyldt med kampe og action, man kender fra tidligere i serien, men denne gang er det en mere brutal stil i spillet.

Pris: 499 kr.

Antal spillere: 1

Krævet plads på HD: 65 GB

The King of Fighters XIII GOLD EDITION

Bliv mester i King og Fighters tureringen. Et klassisk kampsports spil. Ved at købe det på PlayStation Store får du blandt andet følgende eksklusive indhold: personerne Iori med flammens kraft, Kyo med NESTS-stilen, Mr Karate, avatarer, temaer samt niveauer og personer, der kun kan låses op i DLC-formatet

Pris 229 kr.

Antal spillere: 1-2

Krævet plads på HD: 2.2 GB

 

Retro City Rampage

Spillet er et 8-bit open world som foregår i 80’erne, spillet har over 60 missioner og 40 arkade udfordringer. I spillet kan du stjæle biler for at køre fra politiet. Du skal hoppe på fodgængerne for at tjene penge, eller du kan ganske simpelt vælge at skyde dem med et af de mere end 25 våben.

P

ris : 84.95

Antal spillere: 1

Krævet plads på HD: 75.1 MB

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Én kommentar

 1. Husk også at nævne at der er kommet 2 nye co-op baner til Far Cry 3 som vel at mærke er eksklusive til Playstation 3 og er ganske GRATIS 🙂

  Co-op pakken hedder: High Tides

  Banerne hedder: Jailbreak & Redemption.

  Ifølge Ubisoft skulle disse 2 nye baner være kulminationen på deres store co-op arbejde og banerne skulle eftersigende være de bedste til dato.

  De 2 coop baner fortsætter hvor de originale 6 baner sluttede, så vi følger endnu engang vores 4 helte: Callum, Mikhail, Tisha og Leonard.

  [img]http://playstationforum.dk/wp-content/uploads/2013/01/h9ak6-Far-Cry-3-High-Tides.jpg[/img]

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: