Rygte : Next Gen PlayStation er 50 % mere kraftfuld end Next Gen Xbox

Der har været mange rygter omkring næste generation af PlayStation og Xbox, og efter Wii allerede har kommet med deres udspil i form af WII U som allerede er udgivet, så tænker man lidt så er det Sony og Microsoft der skal kæmpe om at være den bedste konsol. Og konkurrencen er ikke blevet dårligere efter af NVIDIA er gået ind i kampen om brugernes fortrukne konsol. Og derfor vil der altid flyde diverse rygter om hvad der er i sigte på en Next Gen konsol.

I følge VG247 Redaktør Patrick Garratt, som har kontakt til udviklerne af maskinen så vil PlayStationen med kodenavn “Orbis” have 184 teraflops (Udregninger og kalkulationer af diverse data i sekundet) hvorimod Xbox kun vil have 123 teraflops.

Yderligere forklare han at PlayStationen også vil have 50 % “Rå power” på selve CPUen det vil sige 50 % af cpuen bruges udelukkende til at kalkulere data og derfor vil der altid være et minimum. Yderligere siges der at både PS og Xbox vil kunne afspille 100 GB Blu-Ray disc (Som er omtrent det dobbelt af hvad blu-ray disc kan afspille nu) – Dog skal det siges dette er en stor udvidelse på Xbox fronten som blot har kørt DVD skiver i nuværende konsol.

Angående Ram, vil Xbox dog være overlegne som de og Wii faktisk har været hele tiden. da Xboxen vil have 8 GB hvor af de 3 GB er reserveret til systemet og de sidste 5 er reserveret tll spil. PlayStation 3 vil derimod blot have 4 GB hvor af 1 GB er kun til det operative system, apps, sikkerhedsmoduler osv og de sidste 3 er til spil. Men i og med der vil være en større cpu kræft i vil det opveje sig og give ekstra boost.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.